ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. ΛΕΔΕ για θάνατο ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΚΑΝΗ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ
               (Λ.Ε.Δ.Ε.)
Αχαρνών 29-10439 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ 210-8822076-FAX 210-8822914 

Αθήνα 18 Ιουνίου 2023

 

ΨΗΦΙΣΜΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λογαριασμού Ενισχύσεως Δικηγόρων Επαρχιών,  συνήλθε έκτακτα σήμερα 18-6-2023, ημέρα Κυριακή, με την αγγελία του θανάτου του κατά την 17-6-2023 αποβιώσαντος  Συνταξιούχου Δικηγόρου και πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας

ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΚΑΝΗ

και ομόφωνα αποφασίζει, να εκφρασθούν  τα θερμά συλλυπητήρια  των μελών του Δ.Σ.  και των υπαλλήλων του ΛΕΔΕ,  στην οικογένεια του εκλιπόντος .

 

Τιμώντας την  μνήμη του εκλιπόντος, ο οποίος  διετέλεσε επί σειρά ετών Μέλος και Πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΛΕΔΕ το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφασίζει να διατεθεί  το ποσό των 200  ευρώ, σε ΄Ιδρυμα που θα επιλέξει η οικογένεια του εκλιπόντος .

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΡΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΑΚΑ ΓΑΙΣΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

Επιλογή Ιδρύματος: ΙΔΡΥΜΑ ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Λ.Ε.Δ.Ε. που αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο – ιδιάζουσα μορφή αυτασφαλιστικού φορέα - και είναι δομημένος με βάση τις αρχές της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών του.

Ο Λ.Ε.Δ.Ε. είναι ένας πρωτοποριακός θεσμός για την χώρα μας, ο οποίος δοκιμάστηκε όταν η Ελλάδα εισήλθε στην περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης. Παρά τα αρνητικά γεγονότα, όμως, κατάφερε να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συγκυρίες και σήμερα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα, απρόσκοπτα και με υποδειγματική ταχύτητα στην καταβολή των παροχών του, σε αντίθεση με την εικόνα που εμφανίζουν πολλοί δημόσιοι ασφαλιστικοί φορείς. Είναι δε ο μοναδικός φορέας πανελληνίως, ο οποίος προέβη σε παροχή κινήτρων για την είσοδο νέων μελών αλλά και για την επανεγγραφή μελών που αποχώρησαν, ενώ προσθέτει συνεχώς νέες και εξαιρετικά χρήσιμες παροχές στα μέλη του.

Θα ήθελα όμως να σας επισημάνω ότι οι δυνατότητες αντιμετώπισης κρίσιμων ζητημάτων που απειλούν την ίδια την ύπαρξη του κλάδου μας εξαρτώνται, εν πολλοίς, από την οργανωμένη και συστηματική υπεράσπιση όσων διαφυλάσσουν την αξιοπρέπειά μας και συλλογικά μπορούν να μας εξασφαλίσουν την αλληλεγγύη που είναι απαραίτητη.

Η ενεργός συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για την ύπαρξη και εύρυθμη λειτουργία του Λ.Ε.Δ.Ε. και αποτελεί στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί γιατί αφορά όλους μας.

ΑΘΗΝΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022
Ο Πρόεδρος
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ