Μέλη του Λ.Ε.Δ.Ε. είναι όσοι εκάστοτε είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του.
Δικαιούνται να γίνουν μέλη:
Α. Οι εν ενεργεία δικηγόροι που είναι μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος (πλην Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης).
Β. Οι εργαζόμενοι ως υπάλληλοι με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και πλήρους απασχόλησης στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας που έχουν ενταχθεί στον Λ.Ε.Δ.Ε.
Γ. Οι άμισθοι Υποθηκοφύλακες-μέλη της Ένωσης Αμίσθων Υποθηκοφυλάκων της χώρας που ήταν μέλη του Λ.Ε.Δ.Ε. την 31-12-2019, παραμένουν μέλη του Λ.Ε.Δ.Ε. μέχρι την αποχώρησή τους λόγω συνταξιοδότησης ή αλλαγής ιδιότητος.

Συνάδελφοι,

Ο Λ.Ε.Δ.Ε. συμπληρώνει αισίως 30 έτη λειτουργίας και προσφοράς στους Δικηγόρους της περιφέρειας αλλά και στο κοινωνικό σύνολο.

Θέτοντας ως πρωταρχικό μας στόχο την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του, έχουμε προβεί σε αναβάθμιση του ιστότοπου μας με την δημιουργία ατομικής σελίδας για κάθε μέλος με την ονομασία <my lede>.

Διανύουμε μία εποχή, κατά την οποία η πληροφορία αποτελεί βασικό εφόδιο για κάθε δικηγόρο και προσδοκούμε η δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα και στοιχεία που προσφέρουμε μέσω του ιστότοπου μας, να αποτελέσει ένα φιλικό και χρήσιμο εργαλείο σε όλους τους συναδέλφους.

Σ’ ένα περιβάλλον προερχόμενο από πολυετή οικονομική κρίση αλλά και με μία πανδημία σε εξέλιξη που έπληξε και το δικηγορικό σώμα αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς των συναδέλφων και βρισκόμαστε σε συνεχή εγρήγορση για να μπορούμε να συμβάλουμε με τις δικές μας δυνάμεις στην στήριξή σας και στην εξέλιξη του Λ.Ε.Δ.Ε. ως γνήσιου φορέα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

Με αυτές τις σκέψεις  λοιπόν, σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας, η οποία στοχεύει στην εύκολη πρόσβαση των μελών μας σε κάθε αξιόπιστη πληροφορία με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και δεσμευόμαστε να αναλώσουμε τις δυνάμεις μας για την εξέλιξη και ευημερία του Λ.Ε.Δ.Ε.

Η Πρόεδρος του Λ.Ε.Δ.Ε.

ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΤΟΓΛΟΥ