ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Λ.Ε.Δ.Ε.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Λ.Ε.Δ.Ε.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών (ΛΕΔΕ), κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του, συνήλθε σήμερα 9 Μαΐου 2022, μετά την αναγγελία του θανάτου του Φώτη Καραβασίλη, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Δ.Ε., σε έκτακτη διαδικτυακή συνεδρίαση και αποφάσισε:

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος και τη συμμετοχή του στο βαρύτατο πένθος των συναδέλφων Δικηγόρων Βέροιας, να αποστείλει στεφάνι στη εξόδιο ακολουθία, την Τρίτη 10 Μαΐου στις 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βέροιας, να παρασταθεί ο Πρόεδρος του ΛΕΔΕ και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. σε αυτήν, να κατατεθεί χρηματικό ποσό υπέρ κοινωφελούς Ιδρύματος της Βέροιας που θα υποδειχτεί από το Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα του Λ.Ε.Δ.Ε.

O Λ.Ε.Δ.Ε. απώλεσε ένα από τα δραστήρια και μαχητικά μέλη του, το Φώτη Καραβασίλη, ο οποίος προσέφερε επί μακρόν τις υπηρεσίες του, στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, στην τοπική κοινωνία της πόλης και του Νομού του αλλά και στους συναδέλφους του σε όλη την Ελλάδα, με ευθύνη, υπερασπιζόμενος πάντα με αφοσίωση και πάθος τις αρχές και τις αξίες του δικηγορικού λειτουργήματος, επιδιώκοντας πάντα τη συναίνεση και την ομαλότητα. Η απουσία του θα είναι αισθητή και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο.

 

ΑΘΗΝΑ 9 ΜΑΪΟΥ 2022

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΔΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΠΟΥΛΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ)
 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ)